Bitcoin

Bitcoin Futures Data viser marked favoriserer Bulls trods $ 1.5K Flash Crash

Posted On
Posted By Bernd

Flere centrale afledte indikatorer viser, at investorer stadig er stærkt bullish på trods af 1 milliard dollars i likvidationer.

Det pludselige fald på $ 1500 i Bitcoin ( BTC ) den 2. august forårsagede over $ 1 mia. I likvidation på futureskontrakter og førte også til et kraftigt fald i prisen på mange top altcoins.

Dette massive tal repræsenterer 18% af den samlede åbne rente på 5,6 mia.

Dollars og forårsager utvivlsomt den overdrevne bevægelse ned til 10.560 $

Interessant nok har futures åben rente halvdelen af ​​dette tab på mindre end 48 timer og ligger i øjeblikket på 5,2 milliarder dollars. I mellemtiden afledte indikatorer som kontango (basis), finansieringsrate, optionskort på 25% delta skew og put / call-forholdet er for det meste uskadet.

På trods af en sådan heftig prisbevægelse forbliver investorernes positive forventninger til Bitcoin-pris uændrede, da der ikke er en enkelt indikator, der signaliserer overdreven optimisme eller bearishitet.

Dette er markant anderledes end 10. maj, da et massivt $ 1.400-fald vendte flertallet af indikatorer til bearish niveauer. Det var sidste gang likvidation oversteg 1 milliard dollar.

Vær opmærksom på, hvordan den nylige V-formede genopretning for nylig afviger fra den i midten af ​​maj. Dengang led futures åben rente et tab på 1,2 milliarder dollars, og det tog 22 dage at genvinde mærket på 3,6 milliarder dollars.

Contango holdt konstant

Ved at måle 3-måneders futureskontrakter præmie til nuværende spotniveauer kan man udlede, om professionelle handlende er tilbøjelige til bullish eller bearish. Et sundt marked skal have en lidt positiv årlig rente, en situation, der er kendt som contango.

Præmien tonet ned lidt efter et par dages flirting med en 15% årlig basisrate, hvilket er ret højt sammenlignet med det 1-årige gennemsnit på 6,5%.

Det ligger nu på et sundt niveau på 11,5%, hvilket indikerer positive forventninger, da professionelle erhvervsdrivende kræver flere penge for at udskyde økonomisk afvikling.

I modsætning hertil flirte det 3-måneders årlige futuresbasis med den negative side i maj og tog over en måned at genvinde et sundt 5% -niveau.

Evigvarende kontrakter finansieres tilbage til det normale

Evigvarende futures, også kendt som inverse swaps, har normalt finansieringssatser indsamlet hver 8. time. En positiv sats indikerer, at længer bruger mere gearing end shorts, så de betaler et sådant gebyr.

Priser over 0,10% pr. 8 timer er usædvanlige, selvom de ikke er alarmerende. Dette svarer til 2,1% om ugen og vil kun presse købere til at reducere gearingen, når de opretholder sådanne niveauer i flere dage.

Finansieringsraten er aftaget til et meget sundt niveau, hvilket ikke indikerer noget tegn på bearishhed eller overdreven købers gearing. Den nuværende situation har nul lighed med krisen 10. maj, hvor finansieringsraten var negativ, hvilket betyder, at sælgere betalte for at holde åbne positioner.

Related Post