Bitcoin

Bitcoin Technische Analyse: Bitcoin Hashrate Rate Surges To All-Time High Maar waarom is BTC/USD in A Lull?

Posted On
Posted By Bernd
  • De netwerkactiviteit van Bitcoin heeft een nieuw hoogtepunt bereikt, omdat de mijnbouwactiviteit vooral door goedkopere elektriciteit toeneemt.
  • De Bitcoin-prijs omarmt een zijwaartse trend tussen $9.200 steun en de weerstand op $9.400.

De Bitcoin-hash rate heeft volgens de gegevens van TradeBlock, een cryptocurrencyfirma, een nieuwe recordhoogte bereikt. Een door de firma gepubliceerde grafiek toont aan dat het zevendaagse voortschrijdend gemiddelde van de hashkoers boven de 124 exahashes per seconde is gekomen; een stijging die dubbele cijfers heeft gezien ten opzichte van dezelfde tijd 12 maanden terug.

Handelaren en beleggers over de hele linie zien de metriek als een goede indicator voor een mogelijke Bitcoin Investor rally. Analyse met betrekking tot hetzelfde heeft ook aangetoond dat de mijnbouwactiviteiten een directe correlatie hebben met de prijs van de grootste cryptocurrency. Enkele van de factoren achter de hash rate surge zijn de uitrol van nieuwe ASIC’s mijnbouwapparatuur, wat meer efficiëntie betekent en de beschikbaarheid van goedkope elektrische energie na de zware regens in China.

Bitcoin Prijs Technisch plaatje

De prijs van de Bitcoin is blijven liggen tussen de belangrijkste steun op $9.200 en de weerstand op $9.400. De zijwaartse beweging laat zien dat consolidatie de weg van de minste weerstand is. De koopdruk is sterk genoeg om de prijs boven de $9.200 te houden, maar is niet in staat geweest om de winst boven de $9.300 te handhaven, laat staan de weerstand te breken op $9.400.

Ondertussen handelt Bitcoin op $9.265 terwijl het de onmiddellijke weerstand bestrijdt op een dalende trendlijn. Indicatoren zoals de RSI en de MACD benadrukken de sterke zijwaartse trend. De laatste beweegt zijwaarts op 0.00 terwijl de RSI de grond houdt op 50 (de middellijn).

De 50 EMA biedt ondersteuning boven de $9.000, terwijl de 100 EMA in het dagelijkse bereik in lijn is om de daling naar $8.000 te stoppen. Zoals gezegd is de weg met de minste weerstand zijdelings in het voordeel van de consolidatie.

Bitcoin Key Intraday niveaus

Spotkoers: $9.265
Percentagewijziging: 0.05%
Relatieve verandering: 9,68
Trend: Zijdelingse handelsvooringenomenheid
Volatiliteit: Laag

Related Post