Fire løgner om Bitcoin Circular Economy

En Bitcoin sirkulær økonomi er et lukket sløyfesystem som designer all korrupsjon og hodepine ved å håndtere sentralbankutstedte penger. Ettersom spareteknologi fremdeles er den stort sett dominerende historien for Bitcoin, er det nyttig å se nærmere på noen løgner om et emne som vokser i popularitet: Bitcoin sirkulær økonomi.

En sirkulær Bitcoin-økonomi krever måter å tjene, spare og bruke bitcoin. Immediate Edge Ofte, når noen gjør fremskritt i å snakke om å tjene eller bruke bitcoin, vil diskusjoner bli avsporet av fabrikasjoner som vi kan rydde opp her i dag.

1. Number Go Down er bedre for betalinger
Dette er en løgn. Periode. Det er ingen måte at alle som bryr seg om Bitcoin, faktisk vil at tallet skal gå ned. Jeg forstår at en viss mengde trofaste talsmenn for personvern vil tweet „antallet går ned“ fra tid til annen; Jeg tror det er mer for å tampe ned det de ser som uhemmet og uinformert optimisme i stedet for en faktisk skanning av deres daglige liv, og å tro at antallet går ned er bra for deres stab.

Jeg tror at folk som allerede har kuttet opp kredittkortene sine og forlatt bankene sine, noen ganger er frustrerte over det de tolker som vår uformelle bruk av ordet „revolusjon“ i Vesten. Jeg ser poenget deres, men likevel er det ingen som roter for at tallet skal gå ned.

2. Betalinger fører til at antallet går ned fordi selgere dumper for Fiat
Hele „selgere dumping for fiat“ har ikke spilt ut i min personlige erfaring med å snakke med bedriftseiere. Ingen som snakker om Bitcoin sirkulær økonomi er der ute og banker og prøver å registrere selgere som skal dumpe for fiat. Dumping er åpenbart antitetisk til hele poenget med å skape sirkelen til å begynne med.

Det som faktisk skjer, er at flere og flere mennesker hver dag innser at verktøyene er tilgjengelige for å kreve bitcoin for sine tjenester, og så begynner vi å se hva som skjer når folk gjør det.

3. Å bruke Bitcoin er bare for ikke-bankerte nomader

Jeg beklager, men middagen min som ble kjøpt med bitcoin fra forrige fredag, vil gjerne tigge om å avvike. Jeg er bokstavelig talt en privilegert gift person fra Sør-California med en bankkonto og et pantelån, og jeg fant en måte å kjøpe mat direkte fra et annet menneske (ikke gjennom et gavekort) ved hjelp av Bitcoin. For meg er det virkelig utrolig, og det hjalp meg å utvide mitt perspektiv på hva vi alle gjør her.

Hvis du ikke vil berøre HODL-stakken din, er det helt forståelig. Last ned Strike-appen og kom deg inn i spillet for sirkulær økonomi uten å berøre stacken din. Strike-appen er en fiat-app som betaler bitcoin-fakturaer, så den løser også mange andre klager du får fra HODLers om at du ikke vil bruke bitcoin. Hvis du er en bedrift som krever bitcoin for dine varer og tjenester, vil du definitivt utdanne kundene dine på Strike, jeg har sett selv de mest ivrige HODL-ene bli overrasket.

4. Hvis du liker Bitcoin-betalinger, forstår du ikke verdiforslaget til Bitcoin
Alvor? Dette er trolig den mest irriterende løgnen jeg hører om Bitcoin sirkulær økonomi. Bitcoin henter verdi fra sine harde penger-attributter og fra folk som skaffer og lagrer det. Dette er nøyaktig hvorfor Bitcoin-betalinger faktisk er så spennende: Hvorfor vil du ikke at bedriften skal delta i handel med de beste pengene i verden? Å spare bitcoin og også kreve at folk betaler deg i retur for varer og tjenester er komplementære tankesett, de er ikke i strid.

Den store nyheten er at til tross for all feilinformasjon og misforståelser, vil antallet øke, betalingene vil gå rundt og de midterste mennene blir ikke betalt. Se opp for disse Bitcoin sirkulære økonomi løgner og ikke fall for dem.

Dette er et gjestepost av Brian Harrington. Uttrykte meninger er helt hans egne og gjenspeiler ikke nødvendigvis de fra BTC Inc eller Bitcoin Magazine.