Bitcoin

Kiina rankaisee yli 20 kaivosyritystä

Posted On
Posted By Bernd

Mongolian alueella Kiina on ensisijainen hotspot Bitcoin kaivosmiesten . Energia on halpaa ja runsasta, joten jos haluat olla osa uusien kolikoiden uuttoprosessia, tämä on luultavasti oikea paikka tehdä se.

Kiina ryhtyy nopeasti toimiin

Jos kuitenkin ilmoitat tekevän liiketoimintaa tällä alueella, varmista, ettet makaa hakulomakkeellasi, ja ole aina selvillä siitä, kuka olet ja mitä aiot saavuttaa. Noin 21 kaivoslaitosta – mukaan lukien Ebangin, China Telecomin ja kaikkien aikojen suurimman bitcoin-kaivosaltaan – Bitmainin maatilat , on rangaistu siitä, että heillä on mahdollisesti epäselvää henkilöllisyydestään ja aikomuksistaan ​​liiketoiminnan aikana Sisä-Mongolian alueella.

Näyttää siltä, ​​että nämä yritykset yrittivät naamioida itsensä big data -yrityksiksi tai cloud computing -yrityksiksi keinona kerätä ylimääräisiä energiahyötyjä, joita muuten eivät ole bitcoin- tai krypto-kaivosyritykset. Tämä taktiikka on sittemmin palannut, koska he eivät vain saa pääsyä halvemmille sähkön kustannuksille, joista alue tunnetaan, mutta heitä vaaditaan nyt maksamaan suuremmat laskut, jos he haluavat jatkaa toimintaansa.

Paperilla numerot eivät näytä kovin paljon. Kevin Pan – Pool In: n toimitusjohtaja – selitti, että jokainen näistä yrityksistä voi odottaa maksavansa noin 0,015 dollaria ylimääräistä kilowattituntia kohti, jonka he käyttävät kryptovaluutan louhintaan. Tämä on epäilemättä suhteellisen pieni määrä, mutta kun otetaan huomioon uusien bitcoin-yksiköiden ottamiseen tarvittava aika ja energia, tämä luku nousee katon läpi, ja nämä yritykset voivat odottaa maksavansa paljon enemmän kuin he alun perin tarkoitettu haarukoimaan energiaa.

Nykyisessä muodossaan Kiinalla on näennäisesti eniten tarvittavaa voimaa ja energiaa uusien bitcoinien ja kryptovaluuttayksiköiden louhimiseen, mutta sääntelyviranomaisten on joka kerta vedettävä matto toimintoihin, jotka eivät tee mitä tekevät pitäisi. Kuitenkin, jos Bitcoin Trader haluaa säilyttää asemansa johtavana kaivosmaana, tällaisilla tapahtumilla voi olla seurauksia.

Esimerkiksi krypto-kaivostoimintaan käytettyjen kilowattituntien hinnat Sisä-Mongolian alueella ovat jo noin 0,038 – 0,040 dollaria päivässä. Kun nämä uudet menot lisätään, suurin osa rangaistetuista yrityksistä – jos ne toimivat noin 10000 kilowattituntia per työpäivä – voivat odottaa maksavansa yli 3000 dollaria jokaisen vuoron lopussa.

He lopettavat maksavan paljon enemmän

Loppujen lopuksi on todennäköistä, että nämä yritykset voivat alkaa etsiä muita vaihtoehtoja, mikä tarkoittaa, että Kiina saattaa johtaa siihen, että jotkut melko suuret yritykset menettävät liiketoiminnan. Silti Thomas Heller – entinen F2Poolin johtaja – on epäselvä, kuinka vaikea vaikutus Kiinan kaivostalouteen tulee olemaan. Hän toteaa:

Sisä-Mongoliassa on useita suuria kivihiilikäyttöisiä kaivostiloja ja paljon muuta muualla Kiinassa, kuten Sichuanissa ja Xinjiangissa.

Related Post